KMV-produkter är ett finskt företag som har specialiserat sig på dricksvattenbehandling och vattenpumpar. Vårt företag har egen tillverkning av pumpstationer samt import av VVS-tillbehör och pumpar.

Alla våra produkter är av hög kvalitet och tillverkad i Europa. Vi representerar Calpeda i Finland.

KMV-produkter har över 35 års tid tagit fram flera lösningar för pumpning och filtrering av avloppsvatten, hushållsvatten och industriella vätskor.

Vår långa erfarenhet från branschen och våra nöjda kunder är ett tecken på det kunnande vi innehar, vi har dessutom Platina Certifiering utfärdat av Suomen Asiakastieto Oy. Vår verksamhet bygger på förtroende, kompetens och långsiktiga kundrelationer.

Vårt kontor och lager ligger i Lojo, men vår verksamhet har varit rikstäckande från första början och våra produkter är tillgängliga från Hangö till Utsjoki. Speciellt våra industrikunder uppskattar att lagret är i Finland, där vi snabbt kan leverera industripumpar och filtreringslösningar. För att säkerställa bästa möjliga service och produkttillgänglighet, lagerför vi i Lojo ett brett sortiment av vattenfilter, järnborttagningsystem, pumpar och reservdelar.

Vi betjänar både stora och små kunder. Du kan läsa mer om våra produkter under varje produktkategori. Om någon produkt är av intresse eller du har något att fråga, tveka inte, vänligen kontakta oss, vi svarar gärna.

 FI Produkbroschyr 2019

SE produktbroschyr 2019

Företag vi representerar