Etusivu / Asiantunte­va kumppa­ni LVI-suunnitte­luun

Asiantunte­va kumppa­ni LVI-suunnitte­luun

Etsitkö luotettavaa kumppania LVI-suunniteluun? KMV-tuotteet Oy tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita pumppuja, pumppaamoja ja muita LVI-tuotteita ja -tarvikkeita, jotka vastaavat monipuolisiin suunnittelutarpeisiin.

Palvelemme suunnittelijoita koko suunnitteluprosessin ajan tarjoten luotettavia ja monipuolisia ratkaisuja sekä asiantuntemustamme.  

Laaja valikoima pumppuja ja vedensuoda­tuslaitteita suunnittelun perustaksi 

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin:  

  • Pumput: Pumput puhtaalle vedelle, tyhjennyspumput, perus- ja jätevesipumput, kiertovesi- ja keskipakopumput.  
  • Pumppaamot: Pumppaamot, pienpumppaamot, kellaripumppaamot. 
  • Vedensuodatus: Suodatinrungot, suodatinpatruunat, raudan poisto ja veden pehmentimet, UV-laitteet sekä suolan poisto. 

Esimerkiksi pumppuja meiltä löytyy yksittäisen omakotitalon, kesämökin, maatalouden tai suuremman kiinteistön tarpeista aina pienpumppaamoihin ja teollisuuden tarpeisiin asti. 

Miksi valita KMV-tuotteet LVI-suunnittelukumppa­niksi?  

Meiltä löytyvät sopivat ratkaisut LVI-suunnitteluprojekteihin liittyvät ne sitten saneeraus- tai uudisrakentamiseen tai vaikkapa vedenottamoiden tai jätevesihuollon rakentamiseen ja järjestämiseen. Ja jos tuotteiden hinta-laatusuhde on projekteissasi tärkeää, edustamamme tuotteet ovat varma valinta. 

  • Laatu ja luotettavuus: Tarjoamme vain korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Meitä ja valitsemiamme eurooppalaisia päämiehiä yhdistävät samat ympäristö- ja laatuarvot.  
  • Laaja valikoima ja varastotilanne: Meillä on laaja valikoima tuotteita eri valmistajilta ja varastomme Lohjalla on hyvin varusteltu, joten voimme tarjota nopeat toimitukset ja pitää suunnitteluprojektisi aikataulussa. 
  • Kilpailukykyiset hinnat: Valikoimassamme olevat tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan useimpia markkinoilla olevia vaihtoehtoja parempia.  
  • Asiantunteva tuki: Teemme kaikkemme, jotta löydät oikeat, tarkoitukseen sopivat ratkaisut suunnitteluprojekteihisi. Asiantunteva tiimimme tarjoaa teknistä tukea tarpeen mukaan. 

Tarvitsee asiakkaasi sitten kiinteistön puhdasvesi- tai jätevesisuunnitelman, valikoimastamme löytyvät tuotteet ja ratkaisut.  Selkeät tuote- ja hintatiedot jo suunnittelun alussa tekevät projektin myös asiakkaasi kannalta helpoksi ja luotettavaksi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – autamme sinua luomaan onnistuneita LVI-suunnitelmia.