Etusivu / Tuotteet / Pumppaamot

Pumppaa­mot

Pumppaamot

Valikoimassamme on GEO-perus- ja jätevesipumppaamoja sekä GEO-kellaripumppaamoja sekä omaa tuotantoa olevia KMV-pumppaamoja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Omaa tuotantoamme olevat KMV-pumppaamoratkaisut jäte- ja perusvesille ovat kotimaisia, kestäviä ja tarkassa laadunvalvonnassa valmistettuja tuotteita. Pumppaamot räätälöidään mittatilaustyönä asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Asennusvalmiit pumppaamomme varmistavat luotettavan jäte- ja perusveden poiston.   

Valmistamme pumppaamoja sekä vanhoihin että uusiin järjestelmiin. Kaukovalvonnan ja pinnanvalvonnan toimit­tajina meillä on vahvat yhteistyökumppanit, joiden järjestelmät voidaan soveltaa myös jo olemassa oleviin järjestelmiin. Tarvittaessa toimitamme koko paketin. Kaikilla pumppaamoillamme kahden vuoden takuu.  

Valitse KMV-tuotteiden pumppaamo, kun tarvitset vahvan, kestävän ja edullisen pumppaamon. Ota yhteyttä, ja valitaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva pumppaamo

Lataa uusin Pumppaamot -esitteemme .
Pumppaamon asennus-, käyttö-ja huoltoohje.

Pumppamot

Lohjan varastoltamme toimitettavista GEO-pumppaamoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kokoluokkiin, ja aina nopealla toimitusajalla.