Etusivu / KMV-tuotteissa on avattu whistle­blowing-kanava

KMV-tuotteissa on avattu whistle­blowing-kanava

/  KMV-tuotteet

WEST Invest Groupissa on otettu käyttöön whistleblowing-ilmoituskanava. Kanava on ennakkovaroitusjärjestelmä, jolla pyritään vähentämään väärinkäytöksiin, sääntörikkomuksiin ja muuhun epäeettiseen toimintaan liittyviä riskejä. KMV-tuotteet Oy kuuluu WEST Invest Groupiin.

Kanava on otettu käyttöön kaikissa WEST Invest Groupiin kuuluvissa yhtiöissä, ja se on avattu myös yhtiön ulkopuolelle kaikkien sidosryhmiemme käyttöön.

Käytössämme oleva Webropol Whistleblower -kanava mahdollistaa kaksisuuntaisen anonyymin kommunikoinnin. Tapauksen edetessä ilmoittaja voi tarkentaa ja täydentää ilmoitustaan, ja hänelle voidaan esittää lisäkysymyksiä. Kaikki viestintä tapahtuu anonyymisti. Tapauskohtaisten tunnusten avulla ilmoittajalla on mahdollisuus seurata, miten käsittelyprosessi etenee. Ilmoitukset tulee aina tehdä vilpittömässä mielessä.

“On tärkeää, että jokainen meistä voi turvallisesti puuttua epäeettiseen toimintaan ja oikaisua vaativiin väärinkäytöksiin. Whistleblowing-kanava on tärkeä työkalu paitsi sisäisen myös asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneidemme luottamuksen säilyttämiseksi. Kiitos, että olet omalta osaltasi auttamassa meitä toimimaan hyvää liiketoimintatapaa edistävänä yhtiönä”, WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala sanoo.

Lisätietoja

Harto Viiala, toimitusjohtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4110
Maija Marttila-Viitamäki, HR-johtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4111.