Etusivu / Luotettava toimittaja maanraken­nusurakoi­hin

Luotettava toimittaja maanraken­nusurakoi­hin

/  KMV-tuotteet

KMV-tuotteet tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita, eurooppalaisia LVI-tarvikkeita ja pumppuja, jotka vastaavat maanrakennusurakoitsijoiden monipuolisiin tarpeisiin.  

Tarjoamme laajan valikoiman LVI-tuotteita, pumppuja sekä pumppaamoja, jotka sopivat erilaisiin maanrakennusprojekteihin. Valikoimassamme on pumppuja esimerkiksi veden poistoon rakennustyömailta tai kaivannoista.  

Pumppuvalikoimassamme on 

  • pumput puhtaalle vedelle 
  • tyhjennyspumput 
  • perus- ja jätevesipumput 
  • kiertovesi- ja keskipakopumput. 

On tarve sitten puhdasvesi- tai jätevesiratkaisuun, valikoimassamme on tuotteet ja ratkaisut. Selkeät tuote-, hinta- ja aikataulutiedot jo projektin alussa, tekevät urakan suunnittelun helpommaksi ja luotettavammaksi. 

Miksi valita KMV-tuotteet maanrakennusalan kumppaniksi? 

Korkea laatu ja luotettavuus: Tarjoamme vain parhaita laatutuotteita, jotka on suunniteltu kestämään vaativissakin maanrakennusolosuhteissa. 

Laaja valikoima ja varastotilanne: Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Laajasta valikoimastamme ja hyvin varustelluista Lohjalla sijaitsevasta varastostamme voimme toimittaa tarvittavat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. 

Asiantunteva tuki: Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan. Tarjoamme teknistä tukea ja neuvontaa.  

Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat laadukkaista tuotteista, mikä auttaa hallitsemaan kustannuksia ja pitämään projektit budjetissa. 

Tuotevalikoimastamme esimerkiksi DRENO KAPPA –työmaapumput on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön erilaisten kaivantojen pumppaamiseen. Tuotteessa yhdistyy edullinen hankintakustannus ja korkean laadun tuoma pieni elinkaarikustannus. 

Tiesitkö, että päämiehemme Calpeidan verkkosivustolta löydät pumpun valitsemiseen kätevän laskurin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – autamme sinua omalta osaltamme luomaan onnistuneita maanrakennusurakoita.