Etusivu / Palvelumme

Palvelumme

Palvelemme ammattitaidolla keskus- ja kojeistovalmistuksessa. Saat meiltä myös sähkö- ja automaatioasennuspalvelut sekä mekaaniset asennuspalvelut.  

Palvelemme ammattitaidolla keskus- ja kojeistovalmistuksessa. Saat meiltä myös sähkö- ja automaatioasennuspalvelut sekä mekaaniset asennuspalvelut.

Kunnossapitopalveluamme saat joko yksittäiseen tuotannon haasteeseesi, huoltoseisakkeihisi tai pidempiaikaisella, tarpeisiisi räätälöidyllä kunnossapitosopimuksella.  

Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluja, joita ovat esimerkiksi sähkö-, automaatio- ja konesuunnittelu, verkonlaskenta ja mitoitukset sekä logiikka- ja valvomosovellusten ohjelmointi. 

Palvelumme: 

  • Keskus- ja kojeistovalmistus. 
  • Asennuspalvelut. 
  • Kunnossapitopalvelu. 
  • Asiantuntijapalvelut. 

Palveluidemme jatkuva kehitys

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaidemme tarpeisiin. Palveluidemme laatu ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä.  

Kehitämme asennus- ja kunnossapitotöiden sekä huoltojen työmenetelmiä ja -raportointia ja ylläpidämme hyvää laatutasoa jatkuvan parantamisen -menetelmillä.  

Osaamistamme sekä työmenetelmiämme kehitämme puolestaan kouluttautumalla sekä investoimalla erikoistyökaluihin ja erilaisiin työtä tehostaviin järjestelmiin.  

Meille on tärkeää tuottaa haluttuja palveluita aina laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. 

Lue elinkaariajattelustamme Elinkaariajattelu sähkötoimialalla (tähän linkki artikkeliin: Sähkötoimialan elinkaariajattelu) 

Keskus- ja kojeistovalmistus  

Valmistamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme keskuksiin liittyvän sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä tarvittaessa asennuksen ja käyttöönotot kohteessa. 

Asennuspalvelut 

Olemme asiakkaidemme tukena uudis-, saneeraus- ja modernisointihankkeissa tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vahva, kymmenien vuosien kokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä näihin liittyvistä projekteista ja saneerauksista.  

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. Kunnossapitopalveluiden laajuus ja työsuoritteiden ajoitukset tarkastellaan ja suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan prosessien sekä tuotannon tarpeita. 

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavia sähköalan asiantuntijapalveluita, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa. Hoidamme tarvittaessa esimerkiksi sähkötöiden suunnittelun, käyttöönoton sekä laitteiden ja järjestelmien kunnonvalvonnan tai koko sähkö- ja automaatiotyökokonaisuuden koordinoinnin.