Etusivu / Tarvikkeet / Mestarin putkitiiviste / Mestarin putkitiiviste

Mestarin putkitiiviste

Mestarin putkitiiviste on hampun sekä teflonin korvaava teflonpohjainen anaerobinen tiivistemassa kierteistettyjen osien liittämiseen. Mestarin putkitiiviste on tarkoitettu putkikierretiivistykseen mitä erilaisimmissa käyttökohteissa ja useimmille väliaineille.

Tuotekuvaus

Mestarin putkitiivisteon hampun sekä teflonin korvaava teflonpohjainen anaerobinen tiivistemassa kierteistettyjen osien liittämiseen. Mestarin putkitiiviste on tarkoitettu putkikierretiivistykseen mitä erilaisimmissa käyttökohteissa ja useimmille väliaineille. Se soveltuu käytettäväksi vesiputkistojen lisäksi öljy-, kaasupaineilma- ja jopa kemikaaliputkistojen tiivisteenä. Mestarin putkitiiviste kestää hyvin tärinöitä ja värinöitä, se toimii myöskin ruuvilukitteena kohtuullisella pitokyvyllä. Tuote soveltuu sekä kartiokierteille että suorille kierteille.

Ominaisuudet:

  • Riittoisa
  • Yksinkertainen ja helppo käyttää
  • Muodostaa tiiviit liitokset, jotka kuitenkin ovat purettavissa normaaleilla työkaluilla
  • Kovettuu nopeasti
  • Ei kuivu pakkaukseen
  • Sopii useille väliaineille
  • Edullinen

Mestarin putkitiivisteen käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Tuotteella saadaan nopeasti tiiviitä liitoksia, jotka ovat purettavissa normaaleilla työkaluilla. Mestarin putkitiiviste kovettuu nopeasti, sillä se on anaerobinen massa. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä pienempi kierteen välys on, sitä nopeammin tuote kuivaa. Pakkauksessa annettujen ohjeellisten arvojen esimerkkinä on ollut R1” kierre. Pienempien kierteiden yhteydessä kuivuminen on nopeampaa.

Mestarin putkitiivisteen annostelu on helppoa pakkauksen ohuen kärjen ansiosta. Kärki on suojattu painettavalla suojakorkilla, joka ei juutu kiinni. Tuote ei myöskään kuivu avatussakaan pakkauksessa, sillä pakkauksessa on aina riittävästi ilmaa kuivumisen estämiseksi. Säilyttää tiivistysominaisuutensa lämpötilan ollessa välillä -50°C – +150°C. Tarkemmat tiedot pakkauksesta tai käyttöturvallisuustiedotteesta.

Käyttöominaisuuksiensa ansiosta Mestarin putkitiiviste on saanut laajan ja tyytyväisen käyttäjäkunnan niin laitevalmistajien, teollisuuden kuin lvi-asentajienkin joukossa.

Mestarin putkitiiviste on hankintahinnaltaan edullinen ja käytössä riittoisa. Tässä on tuote, jolla saavutat selviä kustannussäästöjä! Tuote on pakattu 100 gramman pakkauksiin.

Mestarin putkitiiviste on turvallinen tuote, vältä kuitenkin tuotteen joutumista silmiin tai pitkäaikaista kosketusta ihon kanssa.

EU-standardin luokitus XI = ärsyttävä. Käyttöturvallisuusluokkien R36/38, S24/25, S26 ja S28 mukainen.

Materiaalit

Ota yhteyttä myyntiin

Ota yhteyttä oman alueesi myyjään tai täytä ja lähetä oheinen lomake.

Jouko Metsäranta
Länsi-Suomi ja Pohjois-Suomi
040 900 1774

Tero Sahlman
Etelä-Suomi ja Itä-Suomi
040 900 1775

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää tuotteita