Etusivu / Vedensuodattimet / Raudan poisto ja veden pehmentimet / Raudanpoistoautomaatit ja vedenpehmentimet

Raudan­poisto­automaatit ja veden­pehmenti­met

KMV-tuotteiden täysautomaattisella AT-raudanpoisto- ja vedenpehmennyslaitteen avulla pääset eroon veden liiallisesta rauta-, mangaani-, humus- tai kalkkipitoisuudesta.

Tuotekuvaus

Onko ongelmanasi värjäytyneet saniteettikalusteet, kaakelit, astiat tai pyykit? Onko pyykki- ja/tai astianpesukoneesi värjäytynyt metallipinnoiltaan? Maistuuko tai haiseeko vesi hanoista tullessaan pahalle? Älä turhaan kärsi huonosta vedestä. KMV-tuotteiden täysautomaattisella AT-raudanpoisto- ja vedenpehmennyslaitteen avulla pääset eroon veden liiallisesta rauta-, mangaani-, humustai kalkkipitoisuudesta. Suhteellisen pieni investointi, joka kannattaa -ei vain epäesteettisen ja pahanmakuisen veden vaan myös oman terveytesi vuoksi!

KMV-tuotteilla on yli 30-vuoden kokemus ioninvaihtimista ja itse menetelmä on ollut yleisessä käytössä yli 100 vuotta. Se on myös edullinen, koska ioninvaihtomassa on hyvin pitkäikäinen. Laitteen hankkimisen jälkeen voit käytännössä unohtaa vesihuolet, sillä tarvitset vain elvytyssuolaa, jota lisäät tarvittaessa laitteen elvytysallasosaan noin kahden-kolmen kuukauden välein.

Ominaisuudet:
Suodatus:

  • Rauta
  • Mangaani
  • Humus
  • Kalkki
  • Omakotitalo-, rivitalo-, maatila- ja mökkikäyttöön
  • Kätevä elvytyksen ajastus
  • Pitkäikäinen suodatusmassa
  • Helppokäyttöinen ja helppo sijoittaa, vaikkapa apukeittiöön tai kodinhoitohuoneeseen

Ennen laitteen hankkimista varmista sen sopivuus kohteeseesi teettämällä riittävän laaja vesianalyysi riippumattomassa vesilaboratoriossa ja toimittamalla se myyjälle tai valmistajalle.

Helppo asennus: Täysin automaattinen AT-suodatin on helppo asentaa ja edullinen käyttää. Suodatin asennetaan painesäiliön tai vesimittarin jälkeen, ja sen lävitse voidaan laskea kaikki talouden käyttämät vedet.

Puhdistus turvallisella ioninvaihtomenetelmällä: AT-suodattimet ovat täysautomaattisia ioninvaihtimia. Vesi johdetaan läpi suodattimessa olevan ioninvaihtomassan, joka vaihtaa veteen liuenneet rauta-, mangaani-, humus-, kalkki- ja magnesiumionit natriumioneihin.

Massan elvytys: Laite tekee elvytyksen siihen ohjelmoidun ajastuksen mukaisesti. Elvytyksessä laite huuhtelee suodatuksessa kerätyt, ei toivotut ionit viemäriin.

Viisi erilaista mallia: AT-suodattimia valmistetaan viittä eri mallia. Kaikki mallit ovat siisteissä, sisätiloihinkin sopivissa koteloissa, jota voidaan sijoittaa kätevästi 40 cm kaapin tilaan (esim. apukeittiöön missä on lattiakaivo). Laajasta valikoimasta löydät varmasti käyttöösi sopivan suodattimen.

Tekniset tiedot
KorkeusLeveysSyvyys
Mitat 1120 mm 320 mm480 mm
MALLITUOTE NRO LVI-NRO KÄYTTÖMASSA-
TILAVUUS
VIRTAUS SOVELTUVUUS
AT-20 13000103 3615206veden pehmennys20 l25 l/min rengas- ja porakaivot
ADT-20130001043615212 raudan ja mangaanin poisto20 l25 l/minporakaivot *
AT-25130001053615207 veden pehmennys25 l 31 l/minrengas- ja porakaivot
ADT-25 13000106 3615213raudan ja mangaanin poisto25 l 31 l/minporakaivot *
ADTA-25 130001073615215 raudan, mangaanin ja humuksen poisto25 l 31 l/minrengas- ja porakaivo
*) porakaivot ilman varastointisäiliötä
Materiaalit

Ota yhteyttä myyntiin

Ota yhteyttä oman alueesi myyjään tai täytä ja lähetä oheinen lomake.

Jouko Metsäranta
Länsi-Suomi ja Pohjois-Suomi
040 900 1774

Tero Sahlman
Etelä-Suomi ja Itä-Suomi
040 900 1775

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää tuotteita