Etusivu / Yhtiömme / Historia

Yhtiömme
historia

Toimintavuosiemme aikana olemme tuottaneet lukuisia ratkaisuja jäteveden, talousveden sekä teollisuuden erilaisten nesteiden pumppaamiseen ja suodattamiseen

Pitkäaikaiset asiakas- ja päämiessuh­teet

Vuonna 2024 yhtiömme täyttää 40 vuotta. Toimintavuosiemme aikana olemme tuottaneet lukuisia ratkaisuja jäteveden, talousveden sekä teollisuuden erilaisten nesteiden pumppaamiseen ja suodattamiseen. Toimintamme kivijalkana on luottamus, asiantuntemus sekä pitkät asiakas- ja päämiessuh­teet.  

KMV-tuotteet -yhtiön historia ulottuu yli 40 vuoden taakse, ja osakeyhtiönä KMV-tuotteet Oy aloitti vuonna 1984. Tuolloin silloisen Kirkkonummen Metallivalmisteen toiminta keskittyi yhä vahvemmin vesihuollon tarvikkeiden maahantuontiin ja valmistukseen.   

Tänä päivänä keskeiset toimintamme ja varastomme sijaitsee Lohjalla.  

Olemme aina pyrkineet pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, josta kiitoksena asiakkaamme ovat yhä pitkälti samoja kuin vuosikymmeniä sitten. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun paitsi tuotteiden myös palvelun osalta.  

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiakkaallemme lisäarvoa. Tämä näkyy kilpailukykyisenä hinnoitteluna, joustavana palveluna ja ympäristön huomioimisena. Todistuksena arvojemme toteutumisesta, meidät valittiin Suomen vahvimpien (Suomen Asiakastieto) yritysten joukkoon vuonna 2020.  

Vesialan ammattilainen

Tutustu KMV-tuotteiden vanhaan esitteeseen, joka kuvastaa yhtiön toiminnan alkuvuosia. Silloin kun KMV-tuotteet toimi vielä Kirkkonummelta käsin.