KMV-TUOTTEET OY

KMV-tuotteet Oy:n historia ulottuu yli 40 vuoden taakse, mutta osakeyhtiönä KMV aloitti toimintansa vuonna 1984. Tuolloin Kirkkonummen Metallivalmisteen toiminta keskittyi yhä vahvemmin vedenhuollon tarvikkeiden maahantuontiin ja valmistukseen. 

Uskollisen asiakaskunnan myötä KMV vakiinnutti asemansa luotettavana toimijana. Olemme aina pyrkineet pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, josta kiitoksena asiakkaamme ovat yhä pitkälti samoja kuin 30 vuotta sitten. Hyvän asiakaspalvelun lisäksi toimintamme kivijalka on korkea laatu ilman kompromisseja

Toiminta-ajatuksemme on tuottaa ensisijaisesti asiakkaalle arvoa, josta asiakas meidät palkitsee. Tämä näkyy toiminnassamme kilpailukykyisenä hinnoitteluna, ympäristön huomioimisena sekä joustavana palveluna. Todistuksena arvojemme toteutumisesta, kuulumme Suomen vahvimpien (Suomen Asiakastieto) yritysten joukkoon.

Kaikki edustamamme tuotteet ovat tarkasti valikoituja eurooppalaisia laatutuotteita. Päämiehiämme ja meitä yhdistää samat ympäristö- ja laatuarvot.

Nykyisin kuulumme WEST-konserniin.

Yhteydenottopyyntö

Mahdollinen liitetiedosto: