Etusivu / Vedensuodattimet / Suodatinrungot / Stagon suodatinrungot kuumalle vedelle

Stagon- suodatin­rungot kuumalle vedelle

Stagon-suodatinrungot on valmistettu Euroopassa tiukimpien laatukriteerien mukaan. Punainen Stagon-runko on suunniteltu kestämään 80 asteen lämpötila, mutta soveltuu käytettäväksi myös kylmälle vedelle.

Tuotekuvaus

Stagon-suodatinrunko kuumalle vedelle (tuotenumero 11103080) on valmistettu Euroopassa tiukimpien laatukriteerien mukaan. Punainen Stagon-runko on suunniteltu kestämään 80 asteen lämpötila, mutta soveltuu käytettäväksi myös kylmälle vedelle. Kaikki suodatinrungossa käytettävät materiaalit sopivat juomavesikäyttöön.

Rungon maksimi käyttöpaine on 10 bar, joten se soveltuu myös teollisuuden käyttöön. Stagon-rungossa voidaan tarpeen mukaan käyttää monenlaisia 9″ suodatinpatruunoita. Monipuolisuutensa ja kestävyytensä vuoksi Stagon on erinomainen valinta niin teollisuuteen kuin kotitalouksillekin.

Stagon-suodatinrunkomme (tuotenumero 11111260) on kustannustehokas tuote, jossa yhdistyy W.F:n osaaminen ja tuotantotehokkuus. Stagon-suodatinrungot ovat W.F. Srl:n tutkituista ja turvallisista materiaaleista huolellisesti valmistettuja tuotteita, jotka on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Suodatinrunkojen muotoilu ja tehokas valmistus takaavat tuotteen edullisuuden.

Stagon-suodatinrungot ovat tarkoitettuja yksityistalouksille mitä erilaisimpiin suodatustarpeisiin. Stagonsuodatinrunkoja saatavilla kylmälle talousvedelle sekä lämpimälle vedelle. Stagon-suodatinrungot ovat 9 tuuman pituisia ja tälle pituudelle löytyy hyvin kattava valikoima suodatinpatruunoita.

Tekniset tiedot
Suodatinrunko 10” kuumalle vedelleTuotenumero 11103080
Työpaine, maks.maks. 10 bar
Testipaine, maks.maks 40 bar
Testipaine, maksmaks. 80° C
KansiPA
SäiliöPA
O-rengasVITON
Messinkiyhde 3/4”
Suodatinrunko 10”Tuotenumero 11111260 (LVI nro 3615204)
Työpaine, maks.maks. 10 bar
Testipaine, maksmaks 40 bar
Testipaine, maksmaks. 50° C
KansiPA
SäiliöSAN
O-rengasNBR
Messinkiyhde 3/4”
Materiaalit

Ota yhteyttä myyntiin

Ota yhteyttä oman alueesi myyjään tai täytä ja lähetä oheinen lomake.

Jouko Metsäranta
Länsi-Suomi ja Pohjois-Suomi
040 900 1774

Tero Sahlman
Etelä-Suomi ja Itä-Suomi
040 900 1775

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää tuotteita