Etusivu / Vuosi 2024 on KMV-tuotteiden 40-vuotisjuhlavuosi 

Vuosi 2024 on KMV-tuotteiden 40-vuotisjuhlavuosi 

/  KMV-tuotteet

KMV-tuotteet on palvellut asiakkaitaan jo 40 vuoden ajan. Yhtiön historia ylettyy yli 40 vuoden taakse, mutta osakeyhtiönä se aloitti kesäkuussa 1984 Kirkkonummella. Yhtiöllä yhä käytössä oleva nimi juontaakin yhtiön perustamisajan paikkakuntaan ja yhtiön alkuperäiseen liiketoimintaan.

KMV-tuotteet-nimen nimikirjaimet tulevat sanoista Kirkkonummen Metallivalmiste. Vuonna 1984 toiminta keskittyi yhä vahvemmin vesihuollon tarvikkeiden maahantuontiin. 

Tänä päivänä KMV-tuotteet toimii Lohjalta käsin, lisäksi sillä on myyntihenkilöstöä muuallakin. Yhtiö tuottaa ratkaisuja jäteveden, talousveden sekä teollisuuden erilaisten nesteiden pumppaamiseen ja suodattamiseen. WEST Invest Group -konserniin yhtiö on kuulunut vuodesta 2020 lähtien. 

KMV-tuotteet on koko toiminta-aikansa ajan pyrkinyt pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, josta kiitoksena asiakkaat ovat yhä pitkälti samoja kuin vuosikymmeniä sitten.  

”Haluamme osoittaa kiitokset paitsi vuosien varrella meillä työskennelleille työntekijöillemme myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme saaneet kulkea tätä matkaa”, yhtiön toimitusjohtaja Tero Tupakka sanoo.  

Juhlavuoden kunniaksi on syksyn mittaan tulossa erilaisia ajankohtaisia tuotekampanjoita. Kuulet kampanjoistamme uutiskirjeestämme sekä LinkedInista. Otahan seurantaan! 

Lisätietoja 

Tero Tupakka, toimitusjohtaja, KMV-tuotteet Oy, p. 040 866 6713.